Filosofi

Vi har som mål at værne om og udvikle eksklusivt dansk design indenfor grafisk produktion med kvalitetsprodukter tilpasset en moderne livsstil.

Vi vil gerne skabe fokus på den æstetiske og smukke oplevelse det er, at have en håndlavet notesbog eller gæstebog mellem hænderne.

Vores produkter har også en mere psykologisk begrundelse idet forskning viser, at det at skrive i hånden aktiverer flere og dybere dele af hjernen og dermed fremmer kreativitet, indlæring og sikrer en bedre integration af den rationelle og emotionelle del af hjernen. 

Notesbøgerne er tænkt som et meningsfuldt supplement til det hektiske liv blandt andet på de sociale medier og på den måde supplere den moderne livsstil med mulighed for fordybelse.

Med Gæstebøgerne er det vort ønske, at de skal gøre det muligt at mindes højdepunkterne i livet og på den måde hylde livsglæde, venskab og gode relationer.

Vi er en international anerkendt virksomhed, kendt for kvalitet, eksklusiv service og en god etik.

Vores interne og eksterne samarbejde bygger på lysten til at lære, udvikle og skabe livsglæde med tid og mulighed for fordybelse.